Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

O2-Intraceuticals

Intraceuticals Oxygen behandeling

“Normaliter neemt de huid zo’n 25% zuurstof op, maar door middel van de O2-intraceuticals zuurstofbehandeling is het mogelijk de huid ruim 95% zuivere zuurstof toe te dienen. Een ware zuurstofexplosie voor je huid! En dat voelt niet alleen heel fijn, het zorgt ook voor hele fijne effecten welke direct te zien zijn!”

Wil je je huid er jonger uit laten zien? Wil je fijne lijntjes laten verdwijnen en je huid een ongelofelijke boost geven? Kijk dan eens naar de Oxygen behandeling van Intraceuticals bij Beauty Studio 11. Met zuurstof en een boosterampul krijg je de huid van een filmster!

Het speciale zuurstofapparaat zuivert de lucht naar een zuurstof van een puurheid van 95%, waarmee de huid kan worden gepenetreerd. Daarbij wordt het boosterampul op je huid gesprayed en samen met de zuurstof  in je huid gesluisd. Hierdoor ontstaat er direct een waanzinnig resultaat van een huid die straalt, voller, gelifter en egaler is. Je huid voelt comfortabel, energiek en verjongd aan. De huid krijgt een prachtige glow. De ultieme huidverbeterende facial!

Zuurstofbehandeling | 45 min €79,00