Let op! Vanaf 31 januari is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Permanente make-up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij Beauty Studio 11 kun je terecht voor permanente make-up. Beauty Studio 11 is hiervoor officieel bestempeld door de GGD met een vergunning.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?
Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Betrouwbare apparatuur
Maurien werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Beauty Studio 11volledig veilig is.

Voor iedereen die:

  • Er altijd verzorgd uit wilt zien maar niet veel tijd heeft
  • Veel sport, transpireert en zwemt
  • Contactlenzen draagt
  • Het niet goed meer kan zien
  • Allergisch is voor make-up
  • Te dunne wenkbrauwen heeft
  • Geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft 
  • Door chemo of ziekte geen haargroei heeft op de wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt je gezicht weer compleet.

Permanente eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Wenkbrauwen inclusief nabehandeling €275,00
Eyeliner boven of onder inclusief nabehandeling €175,00
Eyeliner boven en onder inclusief nabehandeling €250,00
Nabehandeling na een jaar €125,00