Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Quanis Dermafiller Pro

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk is.

Quanis Dermafiller bevat oplosbare micronaaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voel je een licht prikkelende sensatie. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. De micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

De behandeling
De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd, na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water. Deze behandeling is geschikt voor de huid rondom de ogen en de mondhoeken.

Na de behandeling
Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door ons toe te laten passen. Na deze behandeling kun je het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home, bij ons te koop.

Quanis dermefiller | 30 min €39,90
Melting mask | in behandeling €20,00