Brow Treatment

Plan je afspraak

Kies je behandeling

Inklapbare content

Epileren wenkbrauwen | 15 min | €16,50

Epileren en verven wenkbrauwen | 30 min | €26,50

Epileren en verven wimpers en wenkbrauwen | 30 min | €35,-

BROW SHAPE + TINT

Er zijn verschillende soorten wenkbrauwverf met ieder zijn eigen toepassing. Bij deze behandeling wordt normale wenkbrauwverf gebruikt. Deze verf laat geen afdruk achter op de huid maar kleurt alleen de wenkbrauwharen. De regular tint geeft dan ook het meest natuurlijke resultaat. Door de donshaartjes mee te verven lijken je wenkbrauwen echter wel direct voller. Zelfs de lichte, afgesleten punten worden hierdoor zichtbaar, waardoor de haren langer lijken. De verf blijft 4-6 weken zichtbaar op de haartjes.

Bij deze professionele wenkbrauwbehandeling worden in 4 stappen je wenkbrauwen weer in topvorm gebracht. De behandeling omvat wenkbrauwen verven, harsen, tweezen, trimmen en stylen zodat we de perfecte wenkbrauw kunnen creëren die past bij jouw gezichtsvorm.

Heb je ook een gezichtsbehandeling geboekt? Dan kun je Brow tinting bijboeken voor €5,- extra.

DE BEHANDELING

 1. Brow mapping
  De wenkbrauwen worden vooraf symmetrisch en tot op de millimeter uitgemeten en voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. Met verschillende meetinstrumenten wordt de ideale wenkbrauwvorm gecreëerd die perfect past op de botstructuur, spierdikte en gelaatstrekken van je gezicht.
 2. Wenkbrauwen verven
  Om de wenkbrauwen volume en definitie te geven, worden ze geverfd met regular of hybrid verf.
 3. Wenkbrauwen shapen
  Voor een strak resultaat worden de wenkbrauwen geharst. Dit verwijdert zowel de harde stugge haren als de donshaartjes. Na gemiddeld 3-8 weken groeien de haartjes terug waardoor de nieuwe vorm lang zichtbaar blijft.
 4. Finishing touch (optioneel)
  Aan het eind van de behandeling krijgen de wenkbrauwen de finishing touch met wenkbrauw make-up.