Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Medewerkers

Maurien eigenaresse Beauty Studio 11

Maurien
Is de eigenaresse van Beauty Studio 11. Maurien woont in Hengelo. Ze is moeder van 2 volwassen kinderen, schoonheidsspecialiste, huidcoach en tevens specialiste in huidverbetering met het merk Alpha-H. Het nieuwste bij Beauty Studio 11 zijn de Dermapen4 en Dermaplaning, deze behandelingen behoren nu ook tot de mogelijkheden. Maurien is verder gespecialiseerd in Comfort Zone, IPL, plasmalift, cryolipolyse, permanente make-up, bindweefselmassage, wimperextensions, hennabrows en lashlift. Maurien werkt op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Sharona

Sharona
Is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt parttime bij Beauty Studio 11. Sharona is moeder van 2 prachtige zonen:  Milo en Morris. Verder is Sharona huidcoach en gespecialiseerd in Comfort Zone en Alpha-H, plasmalift, wimperextensions, wimperlifting, hennabrows en IPL-behandelingen. Daarnaast kunt u bij Sharona ook terecht voor diverse andere behandelingen zoals Micro Skin Polish, cryolipolyse en manicure Shellac. Sharona werkt maandag, dinsdag en donderdag.


Ynez

Ynez
Is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Ynez zit al ruim 20 jaar in dit mooie vak en wil deze passie graag met jullie delen. Naast het geven van de ontspannende behandelingen van Comfort Zone, vindt ze het ook fantastisch om huidverbeterend te mogen werken met Alpha-H. Verder is Ynez gespecialiseerd in hennabrows, browlamination en wimperlift. Ynez werkt op maandag, woensdag & vrijdag. 

Christa cosmetisch arts Beauty Studio 11

Christa
Drs. Christa Stojkovic studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de Velthuis Kliniek en is inmiddels al 14 jaar werkzaam als cosmetisch arts. Zij werkt enkel met de veilige kwaliteitsproducten Botox, Juvederm en Sculptra. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie. “Ik sta altijd open voor de wensen van de klant en geheel in overleg wordt geadviseerd over benodigde producten en de juiste hoeveelheden”. Christa behandeld om de paar weken op maandag bij ons in de salon.

BIG registratienummer: 49910632401

Drs. Christa Stojkovic is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. 

Dokter Christa Stojkovic