Maurien

Hoi, mijn naam is Maurien. Ik werk al weer bijna 18 jaar bij Beauty Studio 11. Ik hou van mijn kinderen en mijn werk. Mijn werk is echt mijn hobby, elke dag blije mensen om me heen: wie wil dat nu niet. Verder woon ik in Hengelo en in mijn vrije tijd zit ik op Red Pepper en kook ik graag. Ik ben bang voor alles wat vliegt en vind het jammer dat de tijd zo snel gaat. In de toekomst wil ik graag meer reizen. Ik wil meer van de wereld zien (en dan vind ik vliegen dus niet eng). Als je een afspraak bij mij wilt maken: ik werk op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Tot snel.

Sharona

Hi, ik ben Sharona. Al bijna 8 jaar werk ik met veel plezier en passie bij Beauty Studio 11. Ik ben moeder van 2 heerlijke jongens, Milo en Morris, en ben ruim 9 jaar samen met mijn vriend Mark.

Ik geniet veel van het samen zijn met mijn gezin, kijk graag series, hou van een spelletje en breng graag tijd door met vrienden en familie. Uit eten gaan en reisjes maken horen eigenlijk ook wel thuis in mijn lijstje met hobby’s.

Ik vind het helemaal leuk om mensen blij te maken met onze behandelingen en producten en samen te werken aan een mooie huid. Ook hoop ik dan altijd een stukje kennis van mezelf mee te kunnen geven. Werken doe ik op maandag, dinsdag en donderdag. Wie weet zien we elkaar gauw in de salon.

Ynez

Ik ben Ynez voor wie mij nog niet kent en ik werk op de maandag, woensdag & vrijdag bij Beauty Studio 11. Ik vind de diversiteit van de behandelingen in de salon geweldig en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Buiten mijn werk, verdeel ik mijn tijd tussen het ontdekken van nieuwe bestemmingen door te reizen. Sporten in de sportschool om fit te blijven en genieten van heerlijke uiteten gaan. Ik ben een trotse moeder van twee zoons, Quinten en Quirijn. Mijn veelzijdige levensstijl weerspiegelt de liefde voor schoonheid, avontuur en familie. Hopelijk tot gauw bij Beauty Studio 11.

Christa

Drs. Christa Stojkovic studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de Velthuis Kliniek en is inmiddels al 17 jaar werkzaam als cosmetisch arts. Zij werkt enkel met de veilige kwaliteitsproducten Botox, Juvederm en Sculptra. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie. “Ik sta altijd open voor de wensen van de klant en geheel in overleg wordt geadviseerd over benodigde producten en de juiste hoeveelheden”. Christa behandeld om de paar weken op maandag bij ons in de salon.

BIG registratienummer: 49910632401

Drs. Christa Stojkovic is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.