Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Medewerkers

Maurien eigenaresse Beauty Studio 11

Maurien
Maurien Westerik is de eigenaresse van Beauty Studio 11. Maurien komt uit Hengelo maar woont al weer vele jaren in het prachtige Oldenzaal. Ze is moeder van 2 volwassen kinderen, schoonheidsspecialiste, Hannah huidcoach en tevens specialiste in huidverbetering. Het nieuwste bij Beauty Studio 11 is Dermaplaning, deze specialisatie behoort nu ook tot de mogelijkheden.  Maurien is verder gespecialiseerd in IPL, plasmalift, cryolipolyse, permanente make-up, bindweefselmassage, wimperextensions, hennabrows, lashlift en huidverbetering. 

Sharona

Sharona
Sharona Bruintjes is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt parttime bij Beauty Studio 11. Sharona is moeder van een prachtige zoon: Milo. Verder is Sharona Hannah huidcoach, tevens gespecialiseerd in Comfort Zone, plasmalift, wimperextensions, wimperlifting, hennabrows en IPL-behandelingen. Daarnaast kunt u bij Sharona ook terecht voor diverse andere behandelingen, waaronder ontspannings- en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, cryolipolyse en manicure Shellac.

 

Christa cosmetisch arts Beauty Studio 11

Christa
Drs. Christa Stojkovic studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de Velthuis Kliniek en is inmiddels al 12 jaar werkzaam als cosmetisch arts. Zij werkt enkel met de veilige kwaliteitsproducten Botox, Juvederm en Sculptra. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie. “Ik sta altijd open voor de wensen van de klant en geheel in overleg wordt geadviseerd over benodigde producten en de juiste hoeveelheden”.

BIG registratienummer: 49910632401

Drs. Christa Stojkovic is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. 

Dokter Christa Stojkovic