Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-

Medewerkers

Maurien eigenaresse Beauty Studio 11

Maurien
Maurien Westerik is de eigenaresse van Beauty Studio 11. Maurien is schoonheidsspecialiste, Hannah huidcoach en tevens specialiste in huidverbetering. Maurien is gespecialiseerd in IPL, plasmalift, cryolipolyse, permanente make-up, bindweefselmassage, wimperextensions, hennabrows, lashlift en huidverbetering.

 

Sharona

Sharona
Sharona Bruintjes is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt 5 dagen per week bij Beauty Studio 11. Sharona is Hannah huidcoach, tevens gespecialiseerd in Comfort Zone, plasmalift, wimperextensions, wimperlifting, hennabrows en IPL-behandelingen. Daarnaast kunt u bij Sharona ook terecht voor diverse andere behandelingen, waaronder ontspannings- en huideverbeterende gezichtsbehandelingen, cryolipolyse en manicure Shellac en Vinylux.

 

Quinty

Quinty
Quinty Maassen van den Brink komt uit Hengelo. Ze is al een aantal jaren werkzaam in de beautybranche en ze werkt vanaf januari 2020 bij Beauty Studio 11. Quinty is allround schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in lashlift en hennabrows. Ze epileert met touwtjes, de enige binnen ons bedrijf. Verder doet ze alle Comfort Zone gezichtsbehandelingen, is ze Hannah huidcoach en geeft ze MSP en IPL behandelingen en manicures.

 

Christa cosmetisch arts Beauty Studio 11

Christa
Drs. Christa Stojkovic studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de Velthuis Kliniek en is inmiddels al 10 jaar werkzaam als cosmetisch arts. Zij werkt enkel met de veilige kwaliteitsproducten Botox, Juvederm en Sculptra. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie. “Ik sta altijd open voor de wensen van de klant en geheel in overleg wordt geadviseerd over benodigde producten en de juiste hoeveelheden”.

BIG registratienummer: 49910632401

Drs. Christa Stojkovic is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. 

Dokter Christa Stojkovic