Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Dermapen4 microneedling

Microneedling is 1 van de mooiste behandelingen als het gaat om huidverbetering en huidverstrakking!

Met de dermapen4 maken we miniscule kanaaltjes in de huid waardoor voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ons lichaam reageert hierop door zijn eigen herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine.

Waarom Dermapen4:

De dermapen4 is momenteel het meest geavanceerde microneedling apparaat. Het apparaat werkt zeer doelgericht en precies waardoor er geen onnodige beschadigingen ontstaan. De dermapen4 heeft 16 naaldjes , hierdoor kunnen we effectief werken op huidverjonging en bereiken we prachtige resultaten.

Hoeveel behandelingen heb je nodig:

afhankelijk van wat je graag wil behandelen is hier een indicatie;

huidverjonging: 3-6 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken
Acnelittekens: 4-6 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken
Pigmentvlekken: 4-6 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken

Hoe werkt de behandeling:

Een behandeling met de Dermapen4 is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de dermis of de epidermis vernieuwd wordt. Tijdens de behandeling met de Dermapen4 worden er dmv 16 miniscule naaldjes gecontroleerde beschadigingen in de huid aangemaakt en doen we een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Ondertussen brengen we een cocktail van verschillende serums geschikt voor jouw huidtype aan die via die kanaaltjes super diep de huid in gaat. De miniscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar verwonden de huid op een veilige manier en zorgen voor een natuurlijk herstel van de huid. Dit zorgt voor aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door celvernieuwing. Hierdoor kunnen we huidverbeterend werken.

Na de behandeling:

kan je huid rood zijn, warm aanvoelen, trekkerig zijn en zelfs gaan schilferen. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. We hebben een speciale set producten om de roodheid te camoufleren en de huid sneller te doen herstellen.

Voor welke huid is de Dermapen4 behandeling geschikt:

  • acnelittekens
  • zonbeschadiging of pigmentatieproblemen 
  • huidverslapping
  • grove poriën of grove huidstructuur
  • fijne lijntjes en rimpels
Dermapen4 microneedling | 60 min* €130,00
Dermapen4 in kuurverband | 3 x 60 min* €375,00
Dermapen4 in kuurverband | 6 x 60 min* €720,00