Henna Brows

Plan je afspraak

Kies je behandeling

Inklapbare content

Henna Brows | 45 min | €40,50

HENNA BROWS

Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niet. Met Henna brows krijg je namelijk hele strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. De speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes tot wel 6 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Op de huid houdt het zeker 5 tot 14 dagen.

HENNA IN DIVERSE TINTEN

Voor elke brow en elke huidskleur heeft Dyotics een passende tint. Het assortiment gaat van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. En zelfs tot vrijwel zwart met de tint Raven van Dyotics. Ondanks de verschillende kleuren van licht naar donker wordt het resultaat vrij intens. Mocht je dus voorkeur hebben voor een naturel resultaat of beschikken over zeer lichte wenkbrauwen, dan is het misschien beter om voor gewoon geverfde wenkbrauwen te kiezen.

PATCH TEST

Voor een henna behandeling is een patch test vereist, zodat we zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal twee dagen van tevoren in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je daar geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje tijdens deze behandeling.

WANNEER LIEVER GEEN HENNA BROWS?

  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  • Als je zwanger bent.

NAZORGINSTRUCTIES

Het is belangrijk dat je je wenkbrauwen niet schoonmaakt de avond na de behandeling. De wenkbrauwen dienen 24 uur droog gehouden te worden. Sowieso is beter om zo min mogelijk water te gebruiken, omdat de henna brow hierdoor eerder vervaagd. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de henna brows eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.