Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Henna Brows

Perfecte wenkbrauwen met Dyotic Henna Brows:

Henna Brows zijn super populair. Je krijgt namelijk superstrakke wenkbrauwen doordat de wenkbrauwharen maar ook de huid wordt meegeverfd. Bij Beauty Studio 11 werken we met het merk Dyotic. De wenkbrauwverf op basis van pure Henna kleurt niet alleen de haartjes maar ook de huid, tot wel 14 dagen lang voor een echt tattoo effect.

Henna In diverse tinten:

Voor elke Brow en elke huidskleur heeft Dyotic een passende natuurlijke tint. Het assortiment gaat van:

Honey 
Natural brown
Taupe
Hazelnut
Ash Brown
Raven

Aan Brow Henna zijn gekleurde pigmenten toegevoegd om verschillende bruintinten te garanderen. Als je pure Henna  zou gebruiken krijg je een roodbruine afdruk en oranjerode wenkbrauwen. Daarnaast moet pure Henna urenlang intrekken, terwijl Henna voor Henna Brows al na 10 tot 20 minuten verwijderd kan worden.

De Henna Brows behandeling:

Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gereinigd en de wenkbrauwen worden geëpileerd en gewaxt. Daarna wordt de Henna op de huid en de wenkbrauwhaartjes aangebracht door middel van een stempeltechniek. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is vrij intens. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot wel 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. 

Na de Henna Brows behandeling:

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wenkbrauwen mogen ze 24 uur niet met water in aanraking komen en mag je de wenkbrauwen niet scrubben of peelen. Sowieso is het bij Henna Brows het best om zo min mogelijk water te gebruiken, omdat hierdoor de Henna Brow eerder vervaagd. Vermijd met Henna Brows zoveel mogelijk de zon en de zonnebank. 

Henna Brows kan niet bij:

  • Zwangerschap
  • Alopecia of chemotherapie
  • Overgevoeligheid voor Henna
  • Allergie voor noten (walnoten)
  • Reactie/ uitslag haarverf
  • Wenkbrauwen welke recent een chemische kleuring hebben gehad 
Henna Brows | 45 min €39,00