Prescription behandelingen

De nieuwste behandelingen bij Beauty Studio 11 komen van de SOAP Treatment store. Opgericht in 2005 in Amsterdam. Daarna werd Doctors at Soap opgericht, er zijn nu 7 klinieken in Nederland. Uiteindelijk werd Prescription gelanceerd: eerlijke en pure producten die echt werken, een huidprobleem oplossen en de huid gezond houden.

Plan je afspraak

Kies je behandeling van

Prescription

Dare to be bare facial | 60min | €75,-

De allernieuwste facial, die er op gericht is je huid in no-time een frisse glow te geven. We beginnen met een deep pore clease met glycolic acid. Dan maken we je huid, door middel van derma-planing, volledig vrij van dode huidcellen en donshaartjes en preppen we je huid om alle werkstoffen volledig op te nemen, zodat onze signature layering mask routine echt haar werk kan doen. Ideale behandeling om eenmalig te doen, of om te combineren met andere facials. Tijdens de behandeling geniet je ook van een bindweefselmassage voor extra stimulatie van de huid.

High Intensive Personalized Facial | 60min | €85,-

Heb je last van een vermoeide huid, onrustige huid, verstoppingen of pigmentatie? Of heb je een ander skin concern en wil je echt weer een egale, gladde en super zachte huid? Dan is dit jouw facial! Je specialist mixt de actives van prescription, en kiest precies die technieken en enhancements die jouw huid nodig heeft. Je ziet al na één facial resultaat. Echt! Dat, samen met je personalized prescription voor thuis, is huidverbetering to the max!

Bio Cupping Facial | 60min | €85,-

TCA 15% Safe Peeling | 45min | €125,-

beschrijving:

✔ Meest effectieve treatment tegen hyperpigmentatie.
✔ De eerste TCA treatment die echt safe is.
✔ Combinatie van TCA met actives maakt deze treatment top.
✔ Ook super effectief als anti-aging treatment.

Wil je van hyperpigmentatie, acné-littekens of een grove huidstructuur af? Dan is onze TCA peeling the way to go. Deze chemische peeling werkt heel intensief en doelgericht. Onze TCA? Die hebben we zo ontwikkeld dat deze super veilig is.

Wat is TCA eigenlijk? En wat doet het?

De TCA peeling bevordert de celregeneratie en de aanmaak van elastine en collageen. Het is zeer geschikt om in te zetten tegen acné en pigmentatie. Daarnaast gaat het huidveroudering tegen. Voor een ultiem resultaat wordt de TCA , in een treatmentsessie, gecombineerd met de microneedling facial.

Voor wie is deze behandeling?

Voor iedereen die graag overpigmentatie, actieve acné, of littekens wil laten aanpakken. Daarnaast wordt deze behandeling ook vaak ingezet als extra behandeling om celvernieuwing te bereiken en te werken op collageen- en elastineaanmaak in de huid.

Is deze behandeling heel heftig voor mijn huid?

Na deze behandeling ga je wat vervellen. Dat moet ook, want we willen met deze behandeling je huid vernieuwen. Verder is deze behandeling heel veilig. Het is wel belangrijk dat je na de behandeling dagelijks een spf aanbrengt, ook in de winter.

Microneedling Facial| 60min | €135,-

Beschrijving:

✔ Voor iedereen die een safe en zachte microneelding facial wil.
✔ Verfijnt poriën, vermindert (acne) littekens en vervaagt fijne lijntjes.
✔ Incl. our favourite mask routine!
✔ Vraag je specialist naar een personalized skin routine voor thuis.

Onze microneedling facial start met een lichte glycolic peeling, gevolgd door het inbrengen van de actives middels microneedling, waardoor er super effectief in diepere huidlagen gewerkt kan worden. De routine met ons algenmasker, gecombineerd met niacinamide en hyaluronic acid zorgt voor super voeding, herstelt je huid en geeft direct een prachtige glow.

Wat doet microneedling eigenlijk?

Met micro-naaldjes maken we (miniscule) gaatjes in je huid. Hierdoor kan de blend van actives, die je specialist voor je mixt, nog beter je huid in en hun werk doen. Daarnaast zorgt de stimulatie van de naaldjes voor extra aanmaak van collageen en elastine die je huid een betere structuur en textuur zullen geven.