Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Cryolipolyse

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met de nieuwe lichaamsbehandeling van Beauty Studio 11 is het mogelijk. Een cryolipolysebehandeling pakt gedurende 45 minuten de probleemzones aan die je met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard je ook je best doet. Na een cryolipolyse-behandeling krijg je niet alleen een mooie, strakke huid, maar verlies je ook nog eens 1 tot 2,5 cm omvang per aangepakte zone!

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van je vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld. De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kun je gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen dichtdoen. De cryolipolyse-behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode. De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Waar gaat het vet naartoe?
Zodra de vetcellen in het behandelde gebied zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones kunnen behandeld worden?
De Body Wizard Cryolipolyse behandeling wordt het meest gebruikt voor de buik, de love handles, billen, bovenbenen en de kipfilets bij de bovenarmen.

Is de behandeling pijnloos?
De behandeling is pijnloos, wel kan het ongemakkelijk aanvoelen. Tijdens de behandeling wordt je huid op de betreffende plek vacuüm gezogen om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. Na de behandeling kan de huid nog beurs aanvoelen, dit verdwijnt met een paar dagen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Veel mensen hebben hardnekkig vet op bepaalde plaatsen die ze niet wegkrijgen met sporten en dieten. De behandeling is voor iedereen geschikt wie last heeft van probleemzones, dus zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
Bij de een is het eerste resultaat al na een dag of tien goed te zien, bij de ander duurt het een paar weken, Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Het afvoeren gaat geleidelijk. het duurt een paar weken, maar veelal is er na 10 tot 21 dagen al resultaat te zien. Het lichaam blijft echter nog een aantal maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de bevroren vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Over het algemeen heeft men 3 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De resultaten zijn blijvend omdat op de behandelde plek minder vetcellen zijn en er geen nieuwe vetcellen bijkomen.

De voordelen van cryolipolyse op een rijtje:

  • Het vet is definitief weg ( mits je een gezonde leefstijl hanteert )
  • Er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen  nodig
  • De ingreep is vrijwel pijnloos en non-invasief ( geen operatie )
  • Zeer veilig en effectief
  • Geen herstelperiode en geen bijwerkingen
1e behandeling (actie voor 1 behandelkop) van een zone €98,00
2e of 3e behandeling (voor 1 behandelkop) van dezelfde zone €150,00
Een 2e behandelkop (bijvoorbeeld bij 2 heupen, 2 behandelkoppen) €25,00