Let op! Vanaf 31 januari is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Gezichtsbehandelingen Comfort Zone

Comfort Zone werkt vanuit de gedachte: Skin Science Soul

Iedere behandeling start met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor de geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op je gezondheid, hoe je je voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid.

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. 

[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen, horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren.

[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving. In dit concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance

Hydramemory | 60 min*
Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten.Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.
€67,50
Active Pureness | 60 min*
Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt. De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de onzuivere, vette en acnehuid.
€67,50
Remedy | 60 min*
Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.
€67,50
Renight | 60 min*
Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het beschermt, herstelt en voedt de huid. Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid.
€65,00
Sublime Skin | 60 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume.
€80,00
Sublime Skin deluxe | 75 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker en de verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume.
€90,00
Tienerbehandeling | 45 min*
Een behandeling speciaal voor onze tieners.
€45,00
*Deze behandelingen zijn uit te breiden met een bindweefselmassage of fruitzuurpeeling voor €15,00.
Epileren is inbegrepen, harsen en verven van wimpers of wenkbrauwen is extra €5,00.