Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Gezichtsbehandelingen Comfort Zone

Comfort Zone werkt vanuit de gedachte: Skin Science Soul

Iedere behandeling start met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor de geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op je gezondheid, hoe je je voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid.

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. 

[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen, horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren.

[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving. In dit concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance

Hydramemory | 60 min*
Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - biphasic masker - unieke brushmassage - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Hydramemory | 35 min*
Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - biphasic masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€49,00
Active Pureness | 60 min*
Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - active pureness masker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Remedy | 60 min*
Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - speciaal rubbermasker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Renight | 50 min*
Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het beschermt, herstelt en voedt de huid.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - crèmemasker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€69,00
Sublime Skin superpeel | 60 min*
Een anti-aging en verstevigende behandeling voor gezicht en hals door middel van een peeling.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - uitreinigen van de huid - epileren - peeling aangepast aan jouw wensen - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€75,00
Sublime Skin prolift | 60 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van het Sublime Skin peel-off masker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - Sublime Skin peel-off masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€85,00
Sublime Skin deluxe | 75 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals door middel van een peeling. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van het Sublime Skin peel-off masker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - uitreinigen van de huid - epileren - peeling aangepast aan jouw wensen - Sublime Skin peel-off masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€100,00
Tienerbehandeling | 45 min*
Een behandeling speciaal voor onze tieners.
€49,50
*Deze behandelingen zijn uit te breiden met een bindweefselmassage of fruitzuurpeeling voor €19,50.
Epileren is inbegrepen, harsen of verven van wimpers of wenkbrauwen is extra €5,00.