Let op! Vanaf 31 januari 2022 is ons nieuwe adres: Enschedesestraat 2E.

Gezichtsbehandelingen Comfort Zone

Comfort Zone 
Bij Beauty Studio 11 werken we met het merk [ comfort zone ], een prachtig merk met een zeer uitgebreide lijn van luxe en exclusieve producten voor verschillende gezichtsbehandelingen. Je wordt door ons, professionals, behandeld met de huidverzorgingslijn van [ comfort zone ] die het beste bij jouw huidtype past met de daarbij behorende heerlijke massagetechnieken. Kortom een ware beleving.
Welkomstritueel

Iedere behandeling starten wij met het Tranquillity™ welkomstritueel, waardoor jouw lichaam en geest heerlijk ontspannen. Daarna krijg je de [ comfort zone ] behandeling die het beste bij jouw past. 

Hier kun je lezen uit welke lijnen van [ comfort zone ] je kunt kiezen:

Hydramemory: Een hydraterende behandeling.

De ultieme behandeling voor hydratatie en glans. Wil jij een echte glow: dan is deze behandeling geschikt voor jouw. Een ware vochtboost voor je huid.

Remedy: Een kalmerende behandeling voor de kwetsbare, gevoelige huid.

Is jouw huid ook snel overgevoelig? Durf je niet snel een ander product te gebruiken of een "nieuwe" behandeling te ondergaan? Dan is deze behandeling geschikt voor jouw. De Remedy behandeling is op basis van Prebiotica van suikerbieten, die de huid versterkt en Marula-olie die de huid kalmeert. Na een Remedy behandeling is de huidbarriere sterker en zijn roodheid en ontstekingen minder. Ook niet onbelangrijk: de gehele lijn is vrij van parfum.

Recover Touch: Een herstellende behandeling.

Als je huid veelvuldig wordt blootgesteld aan zon en vervuiling (polutie), last heeft van alle schadelijke invloeden van buitenaf, dan is Recover Touch de ideale behandeling voor jouw. De biologische Goji-bessen en Macadamia olie verzachten en herstellen de huid.

Active Pureness: Een zuiverende behandeling.

De Active Pureness behandeling is de perfecte behandeling als je een vette, onzuivere huid hebt, of gevoelig bent voor acne. Het Spirulina peel off masker zorgt dat de huid herstelt. Onzuiverheden en eventuele mee-eters halen we weg.

Sacred Nature: Een vegan facial.

Door het biologische Scientific Garden Extract heeft [ comfort zone ] ook een vegan gezichtsbehandeling. Je hebt keuze uit een liftend masker of een zuiverend masker.

Sublime Skin: Anti-aging facial.

Wanneer je huid langzamerhand de stevigheid verliest en je huid kwetsbaarder en soms ook droger lijkt te worden dan is de Sublime gezichtsbehandeling de perfecte behandeling voor jouw. Deze top-behandeling geeft je huid een gezonde uitstraling,  een super gehydrateerd huid en door het liftende peel-off masker een prachtig volume en een direct jonger uitziende huid.

*NIEUW* Luminant:

 

 

Hydramemory | 60 min*
Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - biphasic masker - unieke brushmassage - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Hydramemory | 35 min*
Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - biphasic masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€49,00
Active Pureness | 60 min*
Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - active pureness masker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Remedy | 60 min*
Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - speciaal rubbermasker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€72,50
Renight | 50 min*
Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het beschermt, herstelt en voedt de huid.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - crèmemasker - massage van hals, nek en decolleté - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€69,00
Sublime Skin superpeel | 60 min*
Een anti-aging en verstevigende behandeling voor gezicht en hals door middel van een peeling.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - uitreinigen van de huid - epileren - peeling aangepast aan jouw wensen - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€75,00
Sublime Skin prolift | 60 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van het Sublime Skin peel-off masker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - dieptereiniging met de essential scrub of peeling - uitreinigen van de huid - epileren - Sublime Skin peel-off masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€85,00
Sublime Skin deluxe | 75 min*
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals door middel van een peeling. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van het Sublime Skin peel-off masker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.
Tranquillity welkomstritueel - dubbele reiniging - uitreinigen van de huid - epileren - peeling aangepast aan jouw wensen - Sublime Skin peel-off masker - oogcrème - serum en dag- of nachtcrème.
€100,00
Tienerbehandeling | 45 min*
Een behandeling speciaal voor onze tieners.
€49,50
*Deze behandelingen zijn uit te breiden met een bindweefselmassage of fruitzuurpeeling voor €19,50.
Epileren is inbegrepen, harsen of verven van wimpers of wenkbrauwen is extra €5,00.