Kies je behandeling

Inklapbare content

Wimperlifting | 40min | €45,-

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met speciale serums die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maken.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar, daarna zal de krul langzaam verdwijnen. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling daarna gewoon weer herhalen.

Wimperlifting incl. verven | 40 min | €50,-

  • Wil jij langere en vollere wimpers?
  • Heb je rechte wimpers die naar beneden staan?
  • Geen zin of tijd om dagelijks je make-up te doen?

Dan is een lash lift misschien de oplossing voor jou!

DE BEHANDELING
Een lash lift behandeling duurt 45 minuten. Je natuurlijke wimpers worden gelift. Er wordt tijdens de behandeling een siliconen pad met bolling geplaatst op je ooglid. Om de wimper te krullen wordt er gebruik gemaakt van milde en veilige lotions met toegevoegde keratine, collageen en vitamine E voor extra volume . Het resultaat van de wimpers houdt zo'n 6 weken.

NA DE BEHANDELING
Na de behandeling is het belangrijk om de wimpers goed droog te houden. Wrijf niet in je ogen, gebruik geen oogcrème of mascara en vermijd sauna en stoombaden. Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk. Natuurlijk krijg je na de behandeling meer informatie over de nazorg.

Wij werken met de producten van Mrs. Highbrow. Mrs. Highbrow is een Nederlands bedrijf met wimper- en wenkbrauwproducten. Zij streven naar producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken. Ook zijn de producten vegan en dierproefvrij.

Wil je langere wimpers? Gebruik dan ons wimperserum. Vraag onze schoonheidsspecialistes hierna.