Kies je behandeling

Inklapbare content

Lash lift incl. verven | 40 min | €52,50

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met speciale serums die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maken.

Door je wimpers ook te laten verven zullen je wimpers er nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar, daarna zal de krul langzaam verdwijnen. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling daarna gewoon weer herhalen.

LASH LIFT

Een Lash Lift geeft de wimpers een opwaartse lift waardoor ze langer lijken. Om de wimpers nog meer intensiteit te geven, worden ze tijdens de behandeling altijd geverfd. De diepe, donkere kleur van de aanzet tot aan de punt geeft de wimpers nog meer lengte en volume. Na een Lash Lift behandeling zijn een wimperkrultang, mascara en wimperextensions overbodig. De Lash Lift krult de wimpers voor een periode van 6-8 weken (afhankelijk van de groeicyclus).

DE BEHANDELING

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is pijnloos. Tijdens de behandeling zijn je ogen gesloten. De wimpers worden stuk voor stuk zorgvuldig om siliconen rods gepositioneerd. Nadat de wimpers met een veilige lijm zijn gefixeerd, wordt de eerste vloeistof aangebracht. Na 10 min wordt de tweede vloeistof aangebracht. Beide vloeistoffen hebben een inwerktijd van 10 minuten. Tot slot worden de wimpers geverfd voor een mascara-effect.

NAZORG INSTRUCTIES

Een Lash Lift behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. Wel adviseren we niet te vaak een Lash Lift behandeling te ondergaan. Zorg dat er 6 weken tussen elke behandeling zit.

De eerste 24 uur na de behandeling zijn een aantal dingen belangrijk:

  • Wimpers niet nat laten worden.
  • Vermijd hete stomende douches of sauna’s en ga niet zwemmen.
  • Haar niet wassen. Gebruik van shampoo en conditioner kunnen de kleur vervagen.

BENEFITS

  • Geschikt voor korte en lange wimpers.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Dierproefvrij & vegan.
  • Zonder problemen sporten, zwemmen, douchen en in de ogen wrijven.