Copy behandeling test

Comfort Zone 
Bij Beauty Studio 11 werken we met het merk [ comfort zone ], een prachtig merk met een zeer uitgebreide lijn van luxe en exclusieve producten voor verschillende gezichtsbehandelingen. Je wordt door ons, professionals, behandeld met de huidverzorgingslijn van [ comfort zone ] die het beste bij jouw huidtype past met de daarbij behorende heerlijke massagetechnieken. Kortom een ware beleving.

Welkomstritueel

Iedere behandeling starten wij met het Tranquillity™ welkomstritueel, waardoor jouw lichaam en geest heerlijk ontspannen. Daarna voeren wij de [ comfort zone ] behandeling uit die het beste bij jouw past. 

Hier kun je lezen uit welke lijnen van [ comfort zone ] je kunt kiezen:

Hydramemory: Een hydraterende behandeling.

De ultieme behandeling voor hydratatie en glans. Wil jij een echte glow: dan is deze behandeling geschikt voor jouw. Een ware vochtboost voor je huid. Het masker wordt door middel van ice spoons ingemasseerd.

Remedy: Een kalmerende behandeling voor de kwetsbare, gevoelige huid.

Is jouw huid ook snel overgevoelig? Durf je niet snel een ander product te gebruiken of een "nieuwe" behandeling te ondergaan? Dan is deze behandeling geschikt voor jouw. De Remedy behandeling is op basis van Prebiotica van suikerbieten, die de huid versterkt en Marula-olie die de huid kalmeert. Na een Remedy behandeling is de huidbarriere sterker en zijn roodheid en ontstekingen minder. Ook niet onbelangrijk: de gehele lijn is vrij van parfum.

Recover Touch: Een herstellende behandeling.

Als je huid veelvuldig wordt blootgesteld aan zon en vervuiling (polutie), last heeft van alle schadelijke invloeden van buitenaf, dan is Recover Touch de ideale behandeling voor jouw. De biologische Goji-bessen en Macadamia olie verzachten en herstellen de huid.

Active Pureness: Een zuiverende behandeling.

De Active Pureness behandeling is de perfecte behandeling als je een vette, onzuivere huid hebt, of gevoelig bent voor acne. Het Spirulina peel off masker zorgt dat de huid herstelt. Onzuiverheden en eventuele mee-eters halen we weg.

Sacred Nature: Een vegan facial.

Door het biologische Scientific Garden Extract heeft [ comfort zone ] ook een vegan gezichtsbehandeling. Je hebt keuze uit een liftend masker of een zuiverend masker.

Sublime Skin: Anti-aging facial.

Wanneer je huid langzamerhand de stevigheid verliest en je huid kwetsbaarder en soms ook droger lijkt te worden dan is de Sublime gezichtsbehandeling de perfecte behandeling voor jouw. Deze top-behandeling geeft je huid een gezonde uitstraling,  een super gehydrateerde huid en door het liftende peel-off masker een prachtig volume en een direct jonger uitziende huid.

*NIEUW* Luminant: Een brightening facial.

Heb jij last van pigmentvlekken, dark spots of hyperpigmentatie? Dan is onze nieuwste behandeling iets voor jouw. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en tevens mag deze behandeling tijdens je zwangerschap.